Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxfauteuil Barneveld | Voor de relaxfauteuil die bij u past!

Voor uw relaxfauteuil in Barneveld!

Zoekt u een relaxfauteuil in Barneveld?

Woont u in de omgeving van Barneveld en bent u op zoek naar een relaxfauteuil? Bij Easysit in Barneveld helpen we u graag verder. Ons team van professionals staat voor u klaar om de relaxstoel te vinden die bij u past. U kiest zelf de relaxstoel die in uw interieur past, waarna onze medewerkers deze vakkundig bij u aanmeten. Zo bent u altijd verzekerd van het beste zitcomfort.

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld voor een vrijblijvend advies.

Ik kom graag langs!
design-relaxstoel

Hoe vind ik de relaxfauteuil die bij mij past?

Bij Easysit heeft u een ruime keuze uit relaxfauteuils in verschillende materialen, uitvoeringen en stijlen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken. Het is belangrijk dat de relaxfauteuil de juiste zithoogte en diepte heeft. Door de relaxfauteuil specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat uw relaxfauteuil aan deze eisen voldoet. Zo zorgen wij ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Bekijk onze showrooms!
elektrische relaxfauteuil

Ik wil graag een relaxfauteuil, en nu?

Wilt u een relaxfauteuil laten opmeten? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zo bent u er zeker van dat wij alle tijd hebben om een relaxfauteuil te vinden die aan uw wensen voldoet.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 088 – 6 220 220.

Openingstijden voor Easysit Barneveld zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxfauteuil!

Heeft u geen eigen vervoer? Wij beschikken over een taxiservice! Het is dus mogelijk dat wij u thuis ophalen om relaxfauteuils te komen proberen bij ons in de winkel in Barneveld.

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie