Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxbank kopen? Kom naar Easysit voor het beste advies!

Laat u goed adviseren bij het kopen van een relaxbank. Er zijn namelijk verschillende relaxbanken. Denk bij een echte relaxbank kopen aan een bank waarvan het zitgedeelte uitgebreid kan worden met een relaxsysteem. Een relaxsysteem houdt in dat u vanuit de normale zitpositie in de relaxpositie komt doordat de voetklep omhoog gaat. Er zijn verschillende relaxsystemen waaronder de normale handbediende versie. Bij deze normale handbediende relaxbank komt de rug verder naar achteren.

Bent u benieuwd naar onze relaxbanken? Bekijk de foto’s van onze sfeerkamers in Hilversum eens. Dit geeft een mooie impressie van hoe u de relaxbank in uw interieur kunt plaatsen.

Bekijk hier onze sfeerkamers in Hilversum

relaxbank kopen

Relaxbank van Eaysit: Kwaliteit en het beste zitcomfort!

Easysit is leverancier en producent van het beste zitcomfort. De relaxbanken van Easysit staan in Wezep en Hilversum. In onze showrooms staan de relaxbanken met Wall Awaysysteem. Ook staat er een hoekbank opgesteld met een relaxsysteem. Daarnaast is elke relaxbank leverbaar in verschillende varianten. Zo kiest u bij een relaxbank kopen uw eigen arm en poottype, en u kunt kiezen uit wel 50 verschillende kleuren leer of stof.

Relaxbank kopen met Wall Away

Het Wall Away systeem is een elektrische relaxfunctie waarbij uw benen omhoog gaan en de rug en zitting naar voren komen. Zo komt u wel in de relaxpositie maar de rugleuning blijft in lijn van de bank. Dit is handig wanneer uw bank tegen de muur aan komt te staan. Dit systeem is te bedienen via touchknoppen die in de bank zijn verwerkt. Bekijk en probeer altijd het Wall Away systeem bij een relaxbank kopen.

Laat u op uw gemak informeren in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep of Burgum. Onze adviseurs leggen u graag uit hoe het werkt.

Kom langs in de showrooms

relaxbank

Een relaxbank van Easysit uitproberen?

Wilt u meer informatie over onze relaxbanken, en wilt u de banken eens komen uitproberen? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Hilversum, Burgum of Wezep. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

relaxbank kopen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit B80

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Hoekbank Easysit F170

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A160

Meer informatie
Menu