Ook nog deze dagen bij Easysit: inruilkorting XL! Van 1 t/m 8 april ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting bij uw aankoop. Wij zijn gewoon open!

Relaxbank kopen? Kom naar Easysit voor het beste advies!

Laat u goed adviseren bij een relaxbank kopen, er zijn namelijk verschillende relaxbanken. Denk bij een echte relaxbank kopen aan een bank waarvan het zitgedeelte uitgebreid kan worden met een relaxsysteem. Een relaxsysteem houdt in dat u vanuit de normale zitpositie in de relaxpositie komt doordat de voetklep omhoog gaat. Er zijn verschillende relaxsystemen waaronder de normale handbediende versie. Bij deze normale handbediende relaxbank komt de rug verder naar achteren.

Relaxbank kopen met Wall Away

Naast een handbediende relaxbank bestaat ook nog het Wall Away systeem. Dit is een elektrische relaxfunctie waarbij uw benen omhoog gaan en de rug en zitting komen naar voren. Zo komt u wel in de relaxpositie maar de rugleuning blijft in lijn van de bank. Dit is handig wanneer uw bank tegen de muur aan komt te staan. Dit systeem is te bedienen via touchknoppen die in de bank zijn verwerkt. Bekijk en probeer altijd het Wall Away systeem bij een relaxbank kopen.

Bekijk hier onze sfeerkamers in Hilversum

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Relaxbank van Eaysit: Kwaliteit en het beste zitcomfort!

Easysit is leverancier en producent van het beste zitcomfort. De relaxbanken van Easysit staan in Barneveld en Hilversum. In onze showrooms staan de relaxbanken met Wall Awaysysteem. Ook staat er een hoekbank opgesteld met een relaxsysteem. Daarnaast is elke relaxbank leverbaar in verschillende varianten. Zo kiest u bij een relaxbank kopen uw eigen arm en poottype, en u kunt kiezen uit wel 50 verschillende kleuren leder of stof soorten.

Showrooms Easysit

Relaxbank van Eaysit: Kwaliteit en het beste zitcomfort!

Kom naar onze showroom in Hilversum, Barneveld of Burgum voor meer informatie. Wilt u persoonlijk advies en een adviseur die voor u de tijd neemt bij een relaxbank kopen? Maak dan een afspraak via onderstaande button. Ook bent u in al onze vestigingen welkom om vrijblijvend proef te zitten in onze zeer comfortabele relaxbanken.

Telefonisch zijn wij te bereiken op: 088 – 6 220 220 of maak een afspraak via onderstaande button:

Maak hier een afspraak

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit B80

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie