Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxbank Hilversum | Kom vrijblijvend proefzitten!

Voor uw relaxbank in Hilversum en omgeving!

Relaxbank in Hilversum

U woont in (de omgeving van) Hilversum en bent op zoek naar een nieuwe relaxbank? Laat deze dan professioneel aanmeten bij de specialisten van Easysit. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan zowel elektrisch bediende als handbediende relaxbanken. U kunt vrijblijvend komen proefzitten in ons filiaal in Hilversum, waar u diverse soorten stoffen en leren relaxbanken kunt uitproberen.

Bij Easysit staan we voor ergonomie, comfort en vormgeving. Door de relaxbank specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Ik kom graag langs!

showrooms

Bank met voetsteun

Waarom een relaxbank Hilversum?

Een relaxbank van Easysit kunt u geheel zelf samenstellen. De banken zijn beschikbaar van een smalle 2-zits tot een ruime 3,5-zits. Ook kunt u zelf kiezen uit wel 50 verschillende kleuren en mag u zelf het arm- en poottype bepalen. Dit garandeert dat er altijd een relaxbank tussenzit die perfect bij u past.

Onze professionals staan in Hilversum voor u klaar om u een relaxbank aan te meten die perfect bij u past.

 

 

 

Goede bank met klaparmen

Ik wil graag een relaxbank kopen, en nu?

Als u een relaxbank wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxbank te vinden die aan uw wensen voldoet. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op:  088 6220 220

Openingstijden voor Easysit Hilversum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxbank!

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: