Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxbank Barneveld | Ruim aanbod aan relaxbanken!

Voor een relaxbank in de buurt van Barneveld!

Relaxbank in Barneveld

Woont u in de omgeving van Barneveld en bent u op zoek naar een nieuwe relaxbank? Kom dan eens langs bij Easysit Barneveld. Hier staan onze professionals voor u klaar om u een relaxbank aan te meten die aansluit bij uw voorkeuren. Comfort, ergonomie en vormgeving van de relaxbank vinden wij belangrijk en daar focussen wij ons op. U kunt komen proefzitten bij onze vestiging in Barneveld, waar u zowel een stoffen als leren bank kunt uitproberen.

Door de relaxbank specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat deze perfect bij uw lichaam past!

Ik kom graag langs!

Bekijk onze showrooms

Bank met voetsteun

Waarom een relaxbank Barneveld?

Wij hebben een ruim aanbod aan relaxbanken. U heeft keuze uit verschillende formaten en materialen. We beschikken over verschillende soorten stoffen en leer. Ook kan de bank geleverd worden in meer dan 50 verschillende kleuren. Verder kunt u zelf bepalen of u een hoekbank wilt of niet en of de relaxbank elektrisch bediend moet worden of juist handbediend. Hierdoor kunnen wij een relaxbank leveren die past bij úw interieur!

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag in ons filiaal in Barneveld om de juiste keuze te maken.

Bank met voetsteun

Ik wil graag een relaxbank, en nu?

Als u een relaxbank wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxbank te vinden die aan uw wensen voldoet.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op:  088 6220 220.

Openingstijden voor Easysit Barneveld zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxbank!

 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie