Nu bij Easysit: Inruilkorting XL! Wegens succes verlengd. Ook van 26 februari t/m 4 maart ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting.

Relaxbank Arnhem | Kom langs voor vrijblijvend advies!

Voor een relaxbank in de buurt van Arnhem!

Relaxbank in Arnhem

Voor een nieuwe relaxbank kunt u terecht bij onze specialisten in de omgeving van Arnhem (Barneveld). Wij staan voor u klaar om u een relaxbank aan te meten die aan al uw eisen voldoet. Zo letten wij extra op comfort, ergonomie en vormgeving van de bank. U kunt komen proefzitten bij onze vestiging in Barneveld (nabij Arnhem), waar u zowel een stoffen als leren bank kunt uitproberen.

Door de relaxbank specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat deze perfect bij uw lichaam past om optimaal comfort te garanderen!

Ik kom graag langs!

showrooms

Relaxbank in Arnhem

Waarom een relaxbank Arnhem?

Een relaxbank laten opmeten, hoe werkt dat eigenlijk? Onze specialisten staan klaar voor u in de winkel nabij Arnhem, waar ze u ons uitgebreide assortiment laten zien. Zo kunt u kiezen uit een leren of stoffen relaxbank, een hoekbank, een elektrisch bediende relaxbank of juist een handbediende relaxbank. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Waarom een relaxbank Arnhem?

Ik wil graag een relaxbank, en nu?

Als u een relaxbank wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxbank te vinden die aan uw wensen voldoet.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op:  088 6220 220

Openingstijden voor Easysit Barneveld zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxbank!

 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie