Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Moderne sta-op-stoel | Voor u op maat gemaakt!

Moderne sta-op-stoel kopen?

Als u denkt aan een sta-op-stoel, is het woord ‘modern’ misschien niet het eerste wat in u opkomt. Daar willen we bij Easysit wat aan doen. Wij draaien al meer dan 20 jaar mee in de stoelenbranche en houden onszelf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Veel oudere modellen sta-op-stoelen hebben een zichtbare sta-opfunctie en/of relaxfunctie. Dit zorgt ervoor dat de stoel gauw lomp of robuust oogt. Bij Easysit hebben we tijd geïnvesteerd in het gebruiken van de nieuwste systemen en technieken. Dit heeft als gevolg dat we u een mooie, moderne sta-op-stoel kunnen aanmeten.

Bezoek onze showrooms!

Moderne sta-op-stoel

Kom langs voor een moderne sta-op-stoel

Bij Easysit focussen we op de volgende drie pijlers: ergonomie, comfort en vormgeving. Hierdoor garanderen we dat we ook voor u een mooie, moderne sta-op-stoel kunnen aanmeten. Bent u benieuwd geworden naar onze modellen van de moderne sta-op-stoel? Kom dan langs bij één van de drie vestigingen van Easysit (Hilversum, Wezep of Burgum). De sta-op-stoelen worden geheel aangemeten naar uw lichaam. Verder kunt u kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren en kunnen we de stoelen leveren in verschillende soorten stof of leder. Kom langs in 1 van onze showrooms of vraag een gratis thuisdemonstratie aan!

Al overtuigd van de moderne sta-op-stoel?

Kom vrijblijvend naar één van onze showrooms of maak een afspraak voor uitgebreid persoonlijk advies. Op onze showroompagina kunt u een afspraak maken of bel met: 088 – 6220 220.

De openingstijden van onze filialen zijn:
Dinsdag t/m zaterdag:  10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Tot ziens bij Easysit!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu