Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Moderne relaxbank | Op maat gemaakt door Easysit

Bent u op zoek naar een moderne relaxbank?

Wat wij bij Easysit vaak merken, is dat men bang is dat vorm en functie met elkaar conflicteert als het gaat om hun meubilair. Zo niet bij de fraai ontworpen banken van Easysit. Wij hebben ons erin gespecialiseerd om moderne relaxbanken aan te meten en te produceren. Een eventuele relaxfunctie in de bank of schuifzittingen wordt weggewerkt, zodat deze niet zichtbaar is. Bovendien zijn er zeer veel mogelijkheden betreffende maatvoering en zithoogtes. Bij Easysit staat een team professionals klaar om u een moderne relaxbank aan te meten die aan al uw wensen voldoet!

Waarom een moderne relaxbank van Easysit?

Easysit heeft al meer dan 20 jaar ervaring met relaxbanken. Iedere trend en ontwikkeling houden wij met ons team in de gaten. Dit leidt ertoe dat wij altijd met de nieuwe technieken werken en we u een moderne relaxbank kunnen aanmeten. Want niet alleen het uiterlijk is belangrijk, ook comfort en ergonomie spelen een grote rol. Wij adviseren u altijd om langs te komen in één van onze vestigingen in Burgum of Hilversum, waar onze specialisten u kunnen voorzien van advies.

Neem een kijkje in de showrooms!

Onze contactgegevens

Als u een relaxbank wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in één van onze showrooms. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een moderne relaxbank te vinden die past bij uw wensen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op:  088 6220 220.

Openingstijden voor Easysit zijn:

Dinsdag t/m zaterdag:  10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu