Profiteer van onze INRUILACTIE: Ontvang tot € 500,- voor uw oude stoel en bank (stressless en webshopartikelen uitgezonderd)

Moderne relax stoel kopen? Kom naar Easysit!

Bekijk onze Relaxstoelen Onze showrooms

Moderne Relaxstoel

Wilt u een moderne relax stoel? Goed en comfortabel zitten begint met een stoel die precies is afgestemd op uw wensen. Dat is al sinds jaar en dag de filosofie van Easysit. Bij Easysit vindt u een ruim aanbod met moderne relaxstoelen. U kunt kiezen uit vele slanke modellen met vrijwel onzichtbare voetkleppen. Daarnaast kunt u de stoel verder personaliseren door te kunnen kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof. Zoekt u een handbediende relaxstoel of juist volledig elektrisch? Of wilt u graag een moderne stoel met stoelverwarming? Zo zijn er een tal van mogelijkheden bij Easysit.

Easysit is specialist in relax stoelen, sta-opstoelen en comfortbanken. Ook is Easysit dealer van het merk Stressless.

Moderne Relax stoel op maat!

Een moderne relax stoel heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 100 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model die aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in uw huiskamer.

Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? Of juist wat steviger? Zit u graag rechtop of juist niet? Uiteindelijk zorgt een comfortabele stoel voor de ultieme zitbeleving!

Ergonomie: Omdat de adviseurs van Easysit de stoel opmeten aan de hand van uw lichaamsmaten ontvangt u daardoor uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleuninghoogte en rughoogte.

Komt u ook naar Easysit?

Om het ultieme zitcomfort te ervaren wordt u van harte uitgenodigd in de showrooms in Hilversum, Burgum en Barneveld.  Easysit heeft hier een ruim aanbod zodat u diverse modellen kan vergelijken. In Hilversum en Barneveld vindt u daarbij ook nog de Stressless Comfort Studio’s

De adviseurs van Easysit vertellen u alles over comfortabel zitcomfort. Kunt u niet naar de showroom komen dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om thuis proef te zitten. Bel 088-6220220 en vraag naar de mogelijkheden.

RelaxstoelenThuisdemonstratie

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie