Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Moderne relaxstoel kopen? Kom naar Easysit!

Moderne relaxstoel

Bent u op zoek naar een moderne relaxstoel? Goed en comfortabel zitten begint met een stoel die precies is afgestemd op uw wensen. En dat is waar Easysit voor gaat. Bij Easysit vindt u een ruim aanbod aan moderne relaxstoelen. U kunt kiezen uit vele moderne designs met fraai ingebouwde voetkleppen. Daarnaast kunt u de stoel verder personaliseren door te kunnen kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof. Zoekt u een handbediende relaxstoel of juist volledig elektrisch? Of wilt u graag een moderne stoel met stoelverwarming? Zo zijn er een tal van mogelijkheden bij Easysit.

Bent u benieuwd naar de collectie van Easysit? Bekijk de collectie vast online, of kom langs in één van onze showrooms in Hilversum, Burgum, of Wezep! Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Bekijk onze showrooms
maatwerk plus

Moderne Relax stoel op maat!

Een moderne relax stoel heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 100 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model dat aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in uw huiskamer.

Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? Of juist wat steviger? Zit u graag rechtop of juist niet? Uiteindelijk zorgt een comfortabele stoel voor de ultieme zitbeleving!

Ergonomie: Omdat de adviseurs van Easysit de stoel opmeten aan de hand van uw lichaamsmaten ontvangt u een persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleuninghoogte en rughoogte.

Bekijk de collectie
stoel-voor-ouderen

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan moderne relaxstoelen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Moderne relaxstoel kopen? Kom naar Easysit!

Bekijk de video en ontdek het comfort van Easysit!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu