Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,8!

Lees alle 162 referenties
Stressless

Stressless Nordic

Scandinavisch design draait vooral om eenvoudige, heldere lijnvoering – modern en tijdloos tegelijk. De soepele en moderne vormgeving van Stressless Nordic past formidabel bij diverse modellen …

Verder lezen

Verkrijgbaar vanaf€1.145,-

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Geen aanbetaling

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Meer over de Stressless Nordic

Scandinavisch design draait vooral om eenvoudige, heldere lijnvoering – modern en tijdloos tegelijk. De soepele en moderne vormgeving van Stressless Nordic past formidabel bij diverse modellen zitbanken van Stressless. Natuurlijk is het zitcomfort van hetzelfde niveau als bij onze andere modellen, dankzij de gepatenteerde functies die u alleen aantreft bij een echte Stressless.

Het innovatieve BalanceAdapt™-systeem is een recent ontwikkelde functie die uw comfortbeleving een extra dimensie geeft. De rugleuning en de zitting passen de zithouding automatisch aan de bewegingen van uw lichaam aan. Het BalanceAdapt™-systeem is geïntegreerd in het signatuur-onderstel van de Stressless Nordic stoel en u zult het extra comfort zeker waarderen.

Stressless Comfort Studio in Hilversum en Barneveld

Om het ultieme zitcomfort van een Stressless te ervaren nodigen wij u van harte uit in onze Stressless Comfort Studio in Hilversum en Barneveld. Wij hebben hier een ruim aanbod zodat u de diverse modellen kan vergelijken.

Stressless Nordic

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis (thuis) proefzitten

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie