Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 102 referenties

Sta op stoel Easysit C15

De Easysit C10 is een unieke stoel binnen de Easysit collectie. Zijn elegante uitstraling in combinatie met uniek schuim zorgen voor zowel een mooi plaatje als een uiterst comfortabele zit …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Levenslange garantie

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Meer over de Sta op stoel Easysit C15

De Easysit C10 is een unieke stoel binnen de Easysit collectie. Zijn elegante uitstraling in combinatie met uniek schuim zorgen voor zowel een mooi plaatje als een uiterst comfortabele zit ervaring.

Verder kenmerkt de C10 zich door een lichte kuiprug voor extra zijondersteuning en kan de rug vrijwel in 9o graden worden gezet voor een actieve zithouding.

De voetklep klapt weg onder de stoel en er zijn verschillende types draaivoeten leverbaar. Ster of schijf, metaal, hout of gestoffeerd. Bovendien is de C10 standaard voorzien van hoofdsteunverstelling.

Uw Easysit C10 kan in vele verschillende kleuren Rundleder en ook in veel stofkleuren en uitvoeringen leverbaar. Ook is het mogelijk om stof en leer te combineren!

Maatwerk opties:

  • diverse pootopties
  • handbediend of elektrisch verstelbaar
  • nekkussen/nekrol op maat
  • toevoeging van een lendenpomp

Sta op stoel Easysit C15

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis (thuis) proefzitten

Uw EasySit.nl adviseur
Heeft u vragen over dit meubel?

Heeft u een vraag over dit meubel?

Stel ze gerust. Op werkdagen reageren wij binnen 4 uur.

De prijs van een relaxstoel, sta op stoel of comfortbank is afhankelijk van het model, het systeem, de functies (motorisch of handbediend), de bekleding en de maataanpassingen. Onze stoelen zijn altijd uiterst comfortabel en kwalitatief is het de topklasse. Vraag in de showroom ook naar onze actuele kortingsacties.

Menu