Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 98 referenties
Relaxstoelen

Relaxstoel Easysit DS80

De draaistoel Easysit DS80 is onderdeel van de DS-serie van Easysit. DS staat voor een strak design gecombineerd met zacht, uiterst comfortabel zitgenot. In de Easysit DS80 zit u niet OP de stoel …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Geen aanbetaling

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Meer over de Relaxstoel Easysit DS80

De draaistoel Easysit DS80 is onderdeel van de DS-serie van Easysit. DS staat voor een strak design gecombineerd met zacht, uiterst comfortabel zitgenot.

In de Easysit DS80 zit u niet OP de stoel maar IN de stoel. Het schuim vormt zich als het ware om uw lichaam. Dit zorgt voor een uitmuntend, ongeëvenaard zitcomfort. De Easysit DS80 wordt op maat gemaakt, met een gemakkelijk bedienbare handmatige verstelling.

De voetklep klapt weg onder de stoel en er zijn verschillende types draaivoeten leverbaar. Ster of schijf, metaal, hout of gestoffeerd. Bovendien is de DS80 standaard voorzien van hoofdsteunverstelling.

Relaxstoel DS62 biedt hetzelfde zitcomfort en mogelijkheden maar de arm- en rugleuning zijn iets anders van vorm. Aan u de keus! Wij adviseren u graag.

Uiteraard is de Easysit DS80 in heel veel kleuren Rundleder en ook in veel stofkleuren en uitvoeringen leverbaar.

Maatwerk opties:

  • diverse pootopties
  • nekkussen/nekrol op maat

Relaxstoel Easysit DS80

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis (thuis) proefzitten

Uw EasySit.nl adviseur
Heeft u vragen over dit meubel?

Heeft u een vraag over dit meubel?

Stel ze gerust. Op werkdagen reageren wij binnen 4 uur.

De prijs van een relaxstoel, sta op stoel of comfortbank is afhankelijk van het model, het systeem, de functies (motorisch of handbediend), de bekleding en de maataanpassingen. Onze stoelen zijn altijd uiterst comfortabel en kwalitatief is het de topklasse. Vraag in de showroom ook naar onze actuele kortingsacties.

Menu