Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Industriële relaxfauteuil

Bent u op zoek naar een industriële relaxfauteuil?

Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan relaxfauteuils in diverse stijlen vindt u ook voor uw industrieel ingerichte woning de juiste stoel. De fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten in vele verschillende kleuren. Ook wat betreft comfort en gemak zijn er vele mogelijkheden.

Afspraak inplannen

Zorgstoel

Wanneer kan ik langskomen?

In onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen. U kunt vrijblijvend komen proefzitten. Heeft u de perfecte relaxfauteuil in industrieel design gevonden? Dan zijn onze medewerkers u graag van dienst om de fauteuil professioneel bij u aan te meten. Hierdoor zal de stoel perfect aansluiten op uw lichaamsbouw en bent u verzekerd van het beste zitcomfort. Ook kunnen wij, wanneer u dat wenst, de relaxstoel voorzien van een (verborgen) sta-opfunctie. Wilt u meer informatie over ons aanbod aan industriële relaxfauteuils? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Plan uw bezoek

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Mocht u verhinderd zijn om naar één van onze showrooms te komen, dan kunnen wij bij u langskomen. Een thuisdemonstratie is gratis en geheel vrijblijvend.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

maatwerk plus

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu