Nu bij Easysit: BTW actie! Klik hier voor meer informatie!

Industriële relaxfauteuil

Bent u op zoek naar een industriële relaxfauteuil?

Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan relaxfauteuils in diverse stijlen vindt u ook voor uw industrieel ingerichte woning de juiste stoel. De fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten in vele verschillende kleuren. Ook wat betreft comfort en gemak zijn er vele mogelijkheden.

Bekijk het aanbod

In onze showrooms in Hilversum, Barneveld en Burgum staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen. U kunt vrijblijvend komen proefzitten. Heeft u de perfecte relaxfauteuil in industrieel design gevonden? Dan zijn onze medewerkers u graag van dienst om de fauteuil professioneel bij u aan te meten. Hierdoor zal de stoel perfect aansluiten op uw lichaamsbouw en bent u verzekerd van het beste zitcomfort. Ook kunnen wij, wanneer u dat wenst, de relaxstoel voorzien van een (verborgen) sta-opfunctie.

Showrooms
Easysit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan industriële relaxfauteuils? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Plan uw bezoek

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Mocht u verhinderd zijn om naar één van onze showrooms te komen, dan kunnen wij bij u langskomen. Een thuisdemonstratie is gratis en geheel vrijblijvend.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Easysit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie