Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Zoekt u een hoge bank?

Vind uw perfecte hoge bank bij Easysit!

Bent u op zoek naar een comfortabele hoge bank? Bij Easysit helpen we u graag verder. In onze showrooms in Hilversum, Wezep & Burgum hebben we een ruim aanbod aan banken. Een bank van Easysit geeft uw lichaam de juiste ondersteuning voor een comfortabele zithouding. Daarnaast kunt u, door de zithoogte van de bank, gemakkelijker opstaan.

Bekijk ons aanbod
relaxbank

Banken op maat gemaakt

Bij Easysit zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Onze medewerkers meten de bank specialistisch bij u aan. Hierdoor wordt de bank optimaal aangepast op uw lichaam en zit u uiterst comfortabel. Dit is niet alleen op korte termijn prettig, ook op lange termijn zult u hier profijt van hebben. Zitten in de juiste houding voorkomt namelijk lichamelijke problemen op latere leeftijd.

Bij Easysit is het mogelijk om een elektrische verstelling in te bouwen. Er zijn diverse mogelijkheden zoals een elektrische voetklep of een relaxsysteem, waardoor u heerlijk kunt ontspannen op de bank.

U kunt de banken van Easysit in diverse kleuren leer en stof laten maken. Onze medewerkers kunnen u in de showrooms alles vertellen over de mogelijkheden. Zo kunt u de bank samenstellen zoals u dat wilt.

Showrooms
relaxbank

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan hoge banken? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om banken te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Hoge bank

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu