Vanaf 22 januari BTW actie! Easysit betaalt voor u de 21% BTW

Hoekbank op maat

U zoekt een hoekbank op maat? Dat kan. Wij variëren met hoogte en diepte zodat uw bank exact op maat is voor uw lengte. Dieptes kunnen ook variabel ingesteld worden voor zitcomfort voor meerdere personen. Een comfortbank die zich zeer goed leent voor een hoekopstelling op maat is de A160

Uw hoekbank wordt op maat gemaakt door:

  • Zitdiepte op maat
  • Zithoogte op maat
  • Armleuning op maat
  • Individuele aanpassingen voor meerdere personen

Dit alles gebeurt in onze Nederlandse fabriek. Wij zijn trots op het feit dat we uw hoekbank  in eigen beheer op maat maken naar uw wensen. Opgericht in 1992. Anno nu mogen we met trots zeggen dat Easysit de zitspecialist van Nederland is. Voor zowel stoelen als (hoek)banken op maat.

Stressless Hoekbanken op maat?

Van ons merk Stressless, welke u in onze showroom in Hilversum en showroom in Barneveld vindt,  hebben wij modellen die uitstekend als hoekopstelling samengesteld kunnen worden. Ook deze hoekbanken kunnen op hoogte aangepast worden en de diepte past zich individueel aan door de kantelbeweging die de bank maakt.
Hoekbank op maat - Legend
Meer informatie over ons assortiment hoekbanken op maat? We helpen u graag verder, zowel bij u thuis als in één van onze showrooms.

Meer informatie? Thuis gratis proefzitten?

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie