Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

U wilt een hoekbank kopen? Een hoekbank bestaat uit losse elementen waarvan één geheel gemaakt wordt. Daardoor kunt u uw hoekbank naar wens samen stellen. Daarnaast is het belangrijk dat u let op het juiste zitcomfort, kies voor een bank met echte binnenvering, lastilux of koudschuim in het zitgedeelte. Dit zorgt voor het beste comfort en dit blijft ook zo naar mate de bank ouder wordt. De juiste zithoogte en zitdiepte is ook belangrijk. De meeste banken zijn te laag en te diep en met een hoekbank kopen op maat voorkomt u rugklachten.

 

 

Banken collectie Easysit

Hoekbank kopen? Ervaar maatwerk en het beste zitcomfort!

Easysit heeft in Hilversum verschillende hoekbanken staan. Deze hoekbanken zijn naar wens samen te stellen. Denk hierbij aan verschillende armleuningen, poottypes, haakse of trapezium hoek, longchair of ottomane. De hoekbanken zijn leverbaar in wel 50 verschillende soorten stof en (rund) leder. Voor een hoekbank kopen kunt u het beste naar onze vestiging in Hilversum gaan.

Met een hoekbank kunt u uw beschikbare ruimte efficient inrichten. Bovendien bepaalt u de maat door hem naar uw wensen samen te stellen. Kiest u voor een 2 of 2.5-zits met haakse hoek en longchair of juist voor een 3 of 3,5-zits met trapezium hoek en een ottomane?

Hoekbank kopen met relaxfunctie!

Ook kunt u een hoekbank naar wens samen stellen met een relaxfunctie. Dit systeem zorgt ervoor dat u met één druk op de knop van de normale zitpositie naar de relaxpositie gaat.

 

Showrooms Easysit

Hoekbank kopen? Ervaar maatwerk en het beste zitcomfort!

Easysit is al meer dan 25 jaar producent en leverancier van uitmuntend zitcomfort. Naast een collectie banken heeft Easysit ook nog een grote collectie relaxstoelen en sta op stoelen. Ook is Easysit dealer van het merk Stressless.

Easysit heeft showrooms in Wezep, Burgum (Friesland) en Hilversum. In Hilversum staan de hoekbanken opgesteld, voor een hoekbank kopen bent u hier aan het juiste adres. Kom vrijblijvend naar onze showroom, wij adviseren u graag.

Wilt u een afspraak maken voor een hoekbank kopen? Bel dan met 088 – 6220 220 of klik op onderstaande button.

Maak hier een afspraak

showroom

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Hoekbank Easysit F170

Meer informatie
Hoekbank Easysit B80

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Hoekbank Easysit B80

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Hoekbank Easysit A160

Meer informatie
Menu