Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Fauteuil voor senioren

Easysit: voor optimaal zitcomfort!

Fauteuil voor senioren: comfortabel en modern bij Easysit

Bent u op zoek naar een fauteuil voor senioren? Bij Easysit bent u aan het juiste adres. Wij hebben de meest uitgebreide collectie relax- en sta op stoelen. Bovendien wordt bij Easysit uw fauteuil op maat gemaakt, met de functies die voor u van belang zijn. U kunt kiezen uit een zeer uitgebreide collectie relaxstoelen en sta op fauteuils.

Senioren fauteuil op maat

Er zijn vele opties en mogelijkheden. Zo kunt u de fauteuil kiezen die perfect past bij uw wensen. Zo kunt u kiezen voor de relaxfunctie, waarbij met name het omhoog brengen van de benen essentieel is. Of de sta op functie, welke het mogelijk maakt om veel langer zelfstandig op te staan. Daarnaast kunnen onze zitexperts u adviseren over extra functionaliteiten om bijvoorbeeld nek- of rugklachten tegen te gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ingebouwde lendepomp.

Wilt u ons aanbod alvast bekijken?

Klik hier om de collectie te bekijken
stoel voor senioren

Maatwerk van Easysit

Bij Easysit worden al meer dan 25 jaar fauteuils op maat gemaakt. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het aanmeten van fauteuils. Hierbij wordt gelet op:

  • Juiste zithoogte, zitdiepte, en zitbreedte
  • Goede lende-ondersteuning (eventueel met ingebouwde lendepomp)
  • Geschikte hoofd- en neksteun
  • Passende hoogte van de armleggers
  • Juiste ondersteuning van de wervelkolom

Dit alles kan bij Easysit worden verwerkt in een moderne stoel met een sierlijke en compacte uitstraling. U kunt bovendien kiezen uit vele kleuren stof en leer. Daarom hebben wij altijd een fauteuil die past bij uw interieur.

U kunt de stoelen van Easysit in alle rust uitproberen in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Onze zitexperts staan klaar om u te helpen.

Bezoek onze showrooms
fauteuil voor senioren

Wilt u komen proefzitten?

Wilt u meer informatie over ons aanbod of wilt u onze fauteuils uitproberen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Bovendien beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om online een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

fauteuil voor senioren

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu