Wij zijn geopend met en zonder afspraak! Plan HIER uw afspraak in.

Elektrische sta-op stoel Barneveld

Bent u op zoek naar een elektrische sta-op stoel?

Bij Easysit in Barneveld vindt u de elektrische sta-op stoel die perfect bij u past. Alle sta-op stoelen van Easysit zijn leverbaar met elektrische verstelling. Met een breed assortiment aan stoelen in diverse stoffen en kleuren zit er altijd iets voor u tussen. Onze medewerkers meten de stoel op maat bij u aan. Zo weet u zeker dat de stoel u de juiste ondersteuning geeft.

U hoeft niet bang te zijn dat een sta-op stoel misstaat in uw interieur. De stoelen van Easysit zijn modern en de sta-op functie is goed verborgen in de stoel.

Bekijk onze sta-op stoelen
stoel voor rugpatiënten

Elektrische sta-op stoel zonder snoer

Bij elektrisch verstelbare stoelen van Easysit is een snoer niet meer noodzakelijk. Wanneer u voor deze optie kiest, krijgt u een stoel met een accu. Deze moet af en toe (ongeveer eens per maand) opgeladen worden. Dit kan ‘s nachts, zodat u ook dan geen last heeft van een snoer.

De elektrische functie van de stoel maakt zitten voor u een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Het verstellen van de voetklep, rug, en de sta-op functie kost u geen enkele kracht meer. U verstelt voortaan de stoel met een eenvoudige druk op de knop.

Meer informatie aanvragen
Opsta stoel

Meer weten?

Heeft u interesse in een elektrische sta-op stoel van Easysit? Neem dan contact met ons op! U bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld. Om er zeker van te zijn dat wij ruim te tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta-op stoelen te komen proberen bij ons in de winkel. Wilt u liever thuis proefzitten? Ook dat is mogelijk! Plan een thuisdemonstratie in en wij komen met de stoel bij u thuis.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Contact opnemen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie