Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Elektrische relaxstoel | Easysit

Elektrische relaxstoel bij Easysit

Bent u op zoek naar een elektrische relaxstoel? Bij Easysit bent u aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod aan relaxstoelen in diverse stijlen en leer- en stofkwaliteiten. Al onze relaxstoelen zijn leverbaar met een elektrische verstelling. Een elektrische verstelling heeft veel voordelen. Het verstellen van de voetklep, rug en eventueel sta-opfunctie kost u geen enkele kracht meer. Daarnaast kunt u de voetklep in iedere gewenste stand gemakkelijk stoppen.

Wilt u ons aanbod bekijken? Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Onze medewerkers helpen u daar graag verder om de elektrische relaxstoel uit te kiezen die bij u past. Of bekijk alvast online het aanbod.

Bekijk het aanbod
maatwerk plus

Relaxstoel op maat gemaakt

Bij Easysit maken wij de relaxstoel voor u op maat. Hierdoor geeft de stoel u de perfecte ondersteuning. Onze medewerkers kunnen de stoel specialistisch bij u aanmeten.

Elektrisch kan bij ons ook zonder snoer

Bij de elektrisch verstelbare stoelen van Easysit is een snoer niet meer noodzakelijk. Het is ook mogelijk is om te kiezen voor een elektrische fauteuil met accu. Deze moet af en toe opgeladen worden (ongeveer eens per maand).

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken. Zo zorgen wij ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Bekijk de showrooms
elektrische relaxstoel

Ik wil graag een elektrische relaxstoel, en nu?

Wilt u een elektrische relaxstoel laten opmeten? Of wilt u meer informatie? Kom dan vrijblijvend langs in één van onze showrooms. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken. Zo bent u er zeker van dat wij alle tijd hebben om een stoel te vinden die aan al uw wensen voldoet.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Heeft u geen eigen vervoer? Wij beschikken over een taxiservice! Het is dus mogelijk dat wij u thuis ophalen om relaxfauteuils te komen proberen bij ons in de showroom.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu