Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Elektrische relaxfauteuil

Het beste aanbod aan elektrische relaxfauteuils

Zoekt u een elektrische relaxfauteuil?

Bent u op zoek naar een elektrische relaxfauteuil? Bij Easysit helpen we u graag verder. In onze vestigingen in Hilversum, Wezep en Burgum staat ons team van professionals voor u klaar om de elektrische relaxfauteuil te vinden die bij u past. U kiest zelf de elektrische relaxfauteuil die in uw interieur past, waarna onze medewerkers deze vakkundig bij u aanmeten. Zo bent u altijd verzekerd van het beste zitcomfort.

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies.

Ik kom graag langs!
Elektrische Relaxfauteuil

Hoe vind ik de elektrische relaxfauteuil die bij mij past?

Bij Easysit heeft u een ruime keuze uit relaxfauteuils in verschillende materialen, uitvoeringen en stijlen. Bovendien zijn alle relaxfauteuils van Easysit leverbaar met elektrische verstelling. Daardoor kost het verstellen van de voetklep, rug en eventueel sta-opfunctie u geen enkele kracht meer. Daarnaast is het voordeel dat u de voetklep in iedere gewenste stand kunt stoppen.

Elektrisch kan bij ons ook zonder snoer

Bij de elektrisch verstelbare fauteuils van Easysit is een snoer niet meer noodzakelijk. Het is ook mogelijk is om te kiezen voor een elektrische fauteuil met accu. Deze moet af en toe opgeladen worden (ongeveer eens per maand).

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken. Zo zorgen wij ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Bekijk onze showrooms!
elektrische relaxfauteuil

Ik wil graag een elektrische relaxfauteuil, en nu?

Wilt u een elektrische relaxfauteuil laten opmeten? Kom dan vrijblijvend langs in één van onze showrooms. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken. Zo bent u er zeker van dat wij alle tijd hebben om een fauteuil te vinden die aan uw wensen voldoet.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Heeft u geen eigen vervoer? Wij beschikken over een taxiservice! Het is dus mogelijk dat wij u thuis ophalen om relaxfauteuils te komen proberen bij ons in de showroom.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu