Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Een elektrische relaxbank biedt veel voordelen ten opzichte van een handmatige relaxbank. Naast het gewone relaxsysteem die zowel handmatig als elektrisch te verkrijgen is bestaat er ook nog het Wall Away systeem. Wall Away betekent eigenlijk dat de rugleuning en het zitgedeelte automatisch schuin naar voren komen wanneer de voetklep omhoog komt. Met één druk op de knop komt u automatisch van de normale zitpositie in de relaxstand. Het grote voordeel hiervan is dat de bank tegen de muur kan komen te staan. Daarnaast zijn de elektrische relaxbanken van Easysit te leveren van een smalle 2-zits tot een ruime 3.5 zits en zelfs als hoekbank met een relaxsysteem.

Mogelijkheden elektrische relaxbank

U kunt bij een wall away systeem kiezen uit een 1-, 2-, en 3-motorig systeem. Bediening van een elektrische relaxbank zijn touchknoppen die naast het zitgedeelte netjes in de bank zijn verwerkt en voor de buitenkant niet zichtbaar.

Elektrische relaxbank 1-, 2-, en 3-motorige systemen:

Bij een 1-motorig relaxbank gaan de voetklep, zitting en rug als een geheel naar voren en is niet apart verstelbaar. U komt zo wel sneller in de relaxpositie.

Bij een 2-motorige elektrische relaxbank gaat de voetklep niet samen met de zitting. Eerst wordt de zitting gekanteld en pas daarna komt de rugleuning en voetklep naar voren.

Een 3-motorig systeem werkt gelijk als een 2-motorig Wall Away systeem maar daarvan is het hoofdkussen / steun ook nog elektrisch verstelbaar.

Banken collectie Easysit

Bank met voetsteun

Easysit is zitspecialist!

Easysit specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het zitten en heeft showrooms in Burgum (Friesland), Wezep en Hilversum. In onze showrooms staan de elektrische relaxbanken opgesteld met Wall Away systeem waaronder Relaxbank B80. Kom vrijblijvend naar één van onze showrooms of maak een afspraak via onze showroom pagina. Ook kunt u bij Easysit een bijpassende fauteuil of relaxfauteuil erbij uitzoeken. Wij adviseren u graag!

Klik hier om naar de showroompagina te gaan

elektrische relaxbank in showroom Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit B80

Meer informatie
Hoekbank Easysit B80

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Hoekbank Easysit B80

Meer informatie
Menu