Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Stressless You is het nieuwe Stoelen merk van Ekornes®. Easysit heeft als Stressless dealer de collectie ook opgenomen in haar assortiment.

Om het ultieme zitcomfort van een Stressless You te ervaren nodigen wij u van harte uit in onze Stressless Comfort Studio in Hilversum. Wij hebben hier de complete collectie zodat u de diverse modellen kan vergelijken.

Stressless You Collectie

De originele Stressless You zit vol innovatieve functies en heeft een ontwerp dat hem tot’s werelds meest comfortabele relaxfauteuil maakt. In de afgelopen 40 jaar hebben we het Stressless ontwerp verfijnd, om u de meest comfortabele zit ervaring te geven.

Assortiment Stressless You:

Stressless You: Ultiem Comfort

Comfort is een manier van leven. De meest gewilde situatie. Iedereen heeft een ander gevoel van comfort. Maar onze unieke fauteuils weten iedereen comfort te bieden. Als u in een Stressless You zit, kunt u zich moeiteloos ontspannen. Het Stressless Glide™-systeem houdt uw lichaam perfect in balans. Het Plus™-systeem biedt optimale ondersteuning voor uw hoofd en onderrug in elke positie.

Om het ultieme comfort van Stressless You echt te begrijpen, moet u het zelf ervaren. U zult de complete ondersteuning van Stressless ervaren zodra u gaat zitten en zich ontspant. Bezoek onze showroom in Hilversum, doe de ComfortTest™ en ervaar het ware comfort van Stressless You.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie