Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Stoelen voor zware of dikke mensen

Bent u wat steviger gebouwd? Een te krappe stoel kan dan oncomfortabel zitten. Gelukkig heeft Easysit ook stoelen voor zware of dikke mensen.

Fauteuil voor een gewicht van 120 kg en meer

Voor zware of dikke mensen is het vaak moeilijk om een goede sta op stoel of fauteuil te vinden. Veel stoelen zijn niet breed genoeg, te laag en bieden niet voldoende ondersteuning. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten. Een maatwerkstoel van Easysit is dé oplossing. Onze adviseurs meten uw stoel nauwkeurig en met veel zorg op.

Er wordt gekeken naar de juiste:

 • Zitbreedte
 • Zithoogte
 • Zitdiepte
 • Zithoek
 • Ondersteuning van de wervelkolom
 • Lende-ondersteuning
 • Hoofdsteun
 • Neksteun
 • Amleggerhoogte

Zo heeft u een stoel die plezierig zit en een goede ondersteuning biedt. Uw zitcomfort staat altijd voorop. Voor zware of dikke mensen heeft Easysit speciale modellen die een hoger gewicht kunnen dragen én ondersteuning geven op die plekken waar het nodig is.

Easysit denkt met u mee

Wij adviseren u graag over aanpassingen en opties die het zitcomfort nog verder verhogen en u het leven gemakkelijker maken. Zo kan een sta-op-mechanisme u helpen om veilig plaats te nemen en op te staan. Of rust uw stoel uit met een lende-pomp die extra ondersteuning aan de onderrug biedt.

Hoge draagkracht en gebouwd voor de eeuwigheid

De Easysit stoelen worden met zorg vervaardigd en voor op punten verstevigd voor mensen met een hoog BMI. Dankzij een extra verstevigd frame hebben de stoelen een zeer hoge draagkracht. Dat maakt de stoelen geschikt voor mensen met obesitas. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de belastbaarheid van uw stoel. Van de stevige uitvoering ziet u aan de buitenkant niets. De stoelen zijn zeer elegant vormgegeven.

Kortom: zoekt u een stoel voor die meer gewicht kan dragen? Bij Easysit bent u op het juiste adres. Easysit is dé specialist in relaxstoelen, sta-op-stoelen en comfortbanken.

Veelgestelde vragen

 • Wat is het maximale gewicht dat een fauteuil kan dragen?

Het maximale gewicht dat een fauteuil kan dragen, varieert aanzienlijk per model en fabrikant. Over het algemeen zijn onze standaard fauteuils ontworpen om gewichten tot ongeveer 110 tot 140 kilo te ondersteunen. Echter, er zijn speciale versterkte modellen die bedoeld zijn voor zwaardere gebruikers, en deze kunnen gewichten van 180 kilo of meer dragen. Deze stoelen hebben vaak kenmerken zoals een breder zitvlak, dikkere kussens, en versterkte frames, wat ze ideaal maakt voor gebruikers die behoefte hebben aan extra ondersteuning.

 • Wat zijn de belangrijkste kenmerken van stoelen ontworpen voor zwaardere mensen?

Stoelen voor zwaardere mensen zijn specifiek ontworpen om extra gewicht te kunnen dragen. Ze hebben kenmerken zoals een verstevigd frame van metaal of hardhout, bredere en diepere zitvlakken, dikker en duurzamer bekledingsmateriaal, en verstevigde verbindingen. Deze kenmerken zorgen voor meer stabiliteit, duurzaamheid en comfort.

 • Zijn er verstelbare stoelen beschikbaar voor zwaardere mensen?

Ja, er zijn verstelbare stoelen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor zwaardere mensen. Deze stoelen bieden functies zoals verstelbare rugleuningen, zithoogtes en kantelmechanismen, waardoor gebruikers hun zitervaring kunnen personaliseren voor maximaal comfort.

sta op fauteuils

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu