Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

De zekerheden van Easysit

Onze 8 zekerheden

Ergonomisch Ontwerp voor Optimaal Comfort

Onze stoelen zijn ontworpen met het oog op ergonomie, wat betekent dat ze perfect zijn afgestemd op de behoeften van senioren. Het ergonomische ontwerp ondersteunt de natuurlijke houding van het lichaam, vermindert drukpunten en bevordert comfort, waardoor langdurig zitten aangenaam blijft.

Hoogwaardige Materialen voor Duurzaamheid

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen bij de productie van onze stoelen. Van stevige frames tot comfortabele bekleding, elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid te garanderen. Dit betekent dat onze stoelen bestand zijn tegen dagelijks gebruik en langdurige prestaties leveren.

Veiligheid als Prioriteit

De veiligheid van onze klanten staat voorop. Onze stoelen zijn voorzien van veiligheidskenmerken zoals antislipvoeten, stevige armleuningen en stabiele constructies. We zorgen ervoor dat elke stoel voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat senioren met gemoedsrust kunnen genieten van hun zitervaring.

Aanpasbaarheid voor Individuele Behoeften

We begrijpen dat geen twee senioren hetzelfde zijn. Daarom bieden onze stoelen aanpasbare functies zoals verstelbare rugleuningen, hoogtes aanpassingen en optionele ondersteuningsopties. Deze aanpasbaarheid stelt senioren in staat om hun stoel aan te passen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Gemakkelijke Toegankelijkheid en Gebruiksvriendelijkheid

Onze stoelen zijn ontworpen met het oog op gemakkelijke toegankelijkheid en gebruiksgemak. Van eenvoudige bedieningselementen tot brede zittingen en armleuningen, we streven ernaar om een ​​naadloze en comfortabele ervaring te bieden voor senioren, ongeacht hun mobiliteitsniveau.

Stijlvol Ontwerp dat Past bij Elk Interieur

Naast comfort en functionaliteit, bieden onze stoelen ook een stijlvol ontwerp dat past bij elk interieur. Of het nu gaat om klassiek, modern of eigentijds, we hebben een diverse selectie van stoelen met verschillende ontwerpen en bekledingsmogelijkheden om aan de esthetische voorkeuren van onze klanten te voldoen.

Uitgebreide Garantie en Klantenservice

Wij staan achter de kwaliteit van onze stoelen. Daarom bieden we een uitgebreide garantie en toegewijde klantenservice om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Of het nu gaat om vragen, reparaties of vervangingen, ons team staat altijd klaar om ondersteuning te bieden.

Milieubewuste Productie en Materialen

We zijn toegewijd aan milieubewuste praktijken in onze productieprocessen en het gebruik van materialen. Door duurzame productiemethoden te gebruiken en te kiezen voor milieuvriendelijke materialen waar mogelijk, streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor alle generaties.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu