Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Veel mensen hangen in de bank en missen daardoor de juiste steun in de onderrug. Verkeerd zitten kan voor rugproblemen en verdere klachten zorgen. Maar wilt u toch graag wat relaxter in een bank zitten met de benen omhoog? Probeer dan eens een bank elektrisch verstelbaar met het wall away systeem. Dit systeem kan in een normale zitbank geplaatst worden en zorgt ervoor dat de zitting en rug naar voren komen en dat de voetensteun omhoog komt. Dit is ideaal wanneer de bank tegen de muur aan komt te staan. U bepaalt zelf hoever de voetensteun omhoog komt en hoever de rug kantelt, zo blijft u altijd in de juiste zithouding zitten.

Mogelijkheden en opties bank elektrisch verstelbaar

Er zijn verschillende relaxfuncties mogelijk. Dit heeft vooral te maken met hoeveel motoren u kiest. U kunt kiezen uit een 1-, 2-, en 3-motorig systeem. Hoe meer motoren hoe meer functies. Ook zijn er verschillende hoofdsteunen mogelijk die handbediend of motorisch zijn te verstellen. De bediening van een bank elektrisch verstelbaar gebeurt door middel van touchknoppen die naast het zitgedeelte netjes in de bank zijn verwerkt en niet zichtbaar zijn.

Bank elektrisch verstelbaar = Een relaxbank

Een bank welke elektrisch verstelbaar wordt ook wel een relaxbank genoemd. Bij Easysit hebben we bijvoorbeeld de relaxbank B80 en de relaxbank B70. Deze relaxbanken zijn in verschillende maten te leveren en er is veel mogelijk. U stelt als het ware uw eigen relaxbank samen.

Relaxbank B80

Bank met voetsteun

Easysit – de zitspecialist

Zo zijn er veel mogelijkheden bij een bank elektrisch verstelbaar en goed advies is belangrijk. Easysit is zitspecialist en heeft vestigingen in Hilversum, Wezep en Burgum (Friesland). Naast de banken biedt Easysit onder andere relaxstoelen, stressless zitcomfort en sta op stoelen aan.

Kom vrijblijvend proefzitten op een bank elektrisch verstelbaar en wij adviseren u graag!

Tot ziens bij Easysit!

Showrooms Easysit

showroom

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit B80

Meer informatie
Hoekbank Easysit B80

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Hoekbank Easysit B80

Meer informatie
Menu