Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

U wilt heerlijk ontspannen zitten op een smalle bank? Dan bent u op zoek naar een  2-zitsbank! Veel banken zijn te groot, te diep en vooral te laag. Een 2-zitsbank neemt niet veel ruimte in beslag en heeft toch 2 volwaardige zitplaatsen voor volwassenen. Easysit heeft verschillende 2-zitsbanken in haar collectie, want ook 2-zitsbanken zijn er in verschillende breedtes en uitvoeringen.

2-zitsbank op maat gemaakt!

Bij Easysit worden de banken op maat gemaakt. De juiste zithoogte en zitdiepte is zeer belangrijk voor de beste ondersteuning en zitcomfort. Het beste zitcomfort is afhankelijk wat voor binneninterieur de bank heeft. Een bank met de echte binnenvering of Lastilux schuim zorgt voor de beste ondersteuning en voorkomt dat de bank niet doorzakt. Zo blijft u een comfortabele bank houden en kunt u gemakkelijker opstaan uit uw bank.

Kies u persoonlijke 2-zitsbank

De banken van Easysit zijn geheel naar wens samen te stellen. U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren stof of leder. Op een aantal banken is zelf een combinatie mogelijk van stof en leder. U kunt kiezen uit verschillende armleuningen, ook de klaparmleuning is mogelijk. Op een 2-zitsbank met klaparmleuningen kunt u languit liggen.

2-zitsbank met relaxfunctie

Easysit heeft ook nog een aantal relaxbanken die te leveren zijn als 2-zits. Een relaxfunctie in een bank houdt in dat u van de normale zitpositie in een relaxpositie komt. Dit kan doormiddel van gasveer of elektrische bediening.

zithoogte van een 2-zitsbank wordt aangemeten

Easysit voor het beste zitcomfort!

De vestigingen van Easysit zijn in Burgum (Friesland), Hilversum en Barneveld. Kom vrijblijvend proefzitten in één van onze showrooms. Goed advies is belangrijk bij aankoop van een 2-zitsbank en bij Easysit krijgt u persoonlijk advies. U kunt ook een afspraak maken via onze showroompagina of bel met: 088 – 6220 220

 

Klik hier om naar de showroompagina te gaan

Stof en leer stalen voor een 2-zitsbank

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A170

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A160

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A90

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie